Beskrivning

Villa GotlandBeskrivning av Villa Gotland

Välkommen till denna moderna villa med 185 kvm boyta och en separat flygel på 50 kvm. Husen är belägna i Gnisvärd, söder om Visby och strax norr om Tofta. Villan är smakfullt inredd med målade väggar, vackra parkettgolv, stora fönsterpartier samt utrustat med ett modernt kök med lyxig känsla.

Vardagsrum med öppen spis
Vardagsrum med öppen spis

Denna trevliga familjevilla har en genomgående öppen och social planlösning. Här har arkitekten tänkt till och satsat extra utrymme på kök och vardagsrum, vilket är de naturliga samlingsplatserna för familjen. Från vardagsrummet nås även trädgården med en rejäl uteplats i bästa solläge.

Ni stiger in i en välkomnande hall med öppet till övre plan vilket gör att den pampiga känslan förstärks. Vidare genom hallen återfinns det robusta vardagsrummet med öppen spis samt utgång till uteplats. Under sommarmånaderna kommer uteplatsen definitivt stå i centrum där ni kommer sitta och njuta av den underbara miljön. Intill hallen hittar ni köket, som är en ren dröm för matälskare! Laserade ekluckor med arbetsyta i svart högblank laminat. Här finns all utrustning ni kan tänka er.

Till höger från hallen finns sovrum, stort badrum och en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho.

Hall: Klinkergolv och målade väggar. Anslutning till WC.

Vardagsrum: Parkettgolv samt målade väggar. Öppen spis och utgång till uteplats.

Kök: Klinker samt målade väggar. Ek-luckor och arbetsyta i högblankt laminat.

Tvättstuga: Klinker och målade väggar. Tvättho, tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum: Parkettgolv och målade väggar. Egen utgång till trädgården.

Badrum: Klinkergolv samt kaklade väggar. WC, handfat, dusch och bubbelbadkar .

Ta trappan upp till övre plan och ni kommer direkt till det stora allrummet med ett stort fönsterparti och öppet ner till vardagsrummet. På detta plan finns tre dubbelsovrum och ett badrum med dusch och toalett.

Allrum: Fåtöljer med pallar och byrå. Bibliotek med böcker, filmer, musik och sällskapsspel.

Badrum: Klinkergolv och kaklade väggar. WC, handfat och dusch.

Sovrum: Parkettgolv och målade väggar i samtliga rum.

Förutom huvudbyggnaden finns ett separat gästhus med dubbelsovrum, badrum med dusch och toalett samt ett vardagsrum/fullutrustat kök.

Gästhuset
Gästhuset

Gästhuset är fullt utrustat och har matplats för fyra personer med spis och kyl/frus. Ett separat sovrum med två enkelsängar och stor garderob. I allrummet finns bäddsoffa för två samt tv/dvd.